Eimuffin_3

Pasen is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met eieren. Deze 1-persoonsomeletjes zijn staan leuk op de brunchtafel en zijn erg makkelijk om te maken. Je kunt ze zowel koud als warm eten en voor de vulling kun je alle groenten gebruiken die je lekker vind. Ik heb bij deze omeletjes gekozen voor paprika en lente-ui omdat ik die toevallig nog in huis had. Ook erg lekker met champignons en spekreepjes.

Ingrediënten voor 6 omeletjes

5 eieren

¼ rode paprika

2 lente-uitjes

Scheutje melk

50 gram geraspte kaas

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180˚C en vet een muffintray in met boter of bakspray.

Snij de paprika en lente-ui fijn. Verdeel de geraspte kaas over de muffintray en verdeel daar bovenop de paprika en lente-ui.

Eimuffin_1

Klop de eieren met de melk tot een luchtig geheel. Breng dit op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel over de muffintray. Zorg dat de muffintray tot net onder de rand gevuld is.

Bak de omeletjes is 20 minuten af in de voorverwarmde oven. Eenmaal uit de oven zakken de omeletjes nog wat in.

Related posts:

Lunchwrap met zalm
Update & lunchtip!
Bacon-Ei Sandwich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *