Wrap pizza

Je kent dat vast wel: er blijven altijd een paar wraps over uit een pak. Dat is in ieder geval hier thuis wel het geval. Het is natuurlijk zonde om eten te verspillen dus ik wilde iets doen met die overgebleven wraps. Na een beetje speurwerk op internet vond ik deze wrap pizza’s.

Deze wrap pizza’s zijn op internet al omgedoopt tot Tortizza, maar ik hou niet zo van hippe namen dus blijf ik gewoon wrap pizza zeggen! Deze wrap pizza’s zijn makkelijk, snel en een stuk gezonder dan gewone pizza. Net als met gewone pizza kun je er alle kanten mee op en kleed je hem aan zoals je hem zelf lekker vind. Ideaal ook om restjes groenten mee op te maken. Als je dit als avondeten wil gaan maken zou ik uit gaan van 2 per persoon. Of je maakt er 1 met een lekkere salade erbij.

Ingrediënten voor 2 personen

4 tortilla wraps

2 grote blikjes tomatenpuree

Geraspte kaas

Oregano

Voor de topping gebruikte ik:

Mozzarella, salami, ui, paprika, cherrytomaten en champignons

Je kunt hiermee varieren en de wrap aankleden naar eigen smaak.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180˚C.

Smeer een tortilla wrap in met tomatenpuree en bestrooi met oregano en geraspte kaas. Mocht je tomatenpuree wat te dik zijn dan kun je hem altijd aanlengen met wat olijfolie. Maar gebruik niet teveel anders wordt de wrap erg vet en nat.

Beleg de wrap nu met de toppings die je lekker vind.

Als je wrap naar wens aangekleed is dan leg je hem in de oven. Na 10 minuten is je wrap pizza klaar om gegeten te worden.

Wrap pizza 2

1 comment on “Wrap pizza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *