Wrap rosbief

Ik hou er van om te varieren met mijn lunch. Ik vind brood heerlijk maar iedere middag 4 bruine boterhammen met kaas is niet aan mij besteed. Hoewel dat natuurlijk erg lekker is op zijn tijd! Met wraps kun je een heerlijke lunch maken die ook erg vullend is.

Deze wrap maak je in een handomdraai klaar en kun je ook makkelijk meenemen naar je werk of naar school. Ik raad je wel aan om deze wrap gekoeld te bewaren omdat hoge temperaturen de smaak van de rosbief niet ten goede komt. Erg lekker met zelfgemaakte pesto!

Ingrediënten voor 1 wrap

1 tortilla wrap

4 plakken rosbief

2 eetlepels pesto

Handje vol pijnboompitten

Rucola

Bereiding

Besmeer de tortilla wrap met de pesto en beleg de wrap daarna met de rosbief. Zorg ervoor dat de hele wrap bedenkt is met een laagje pesto en rosbief.

Rooster de pijnboompitten kort in een pan zonder olie of boter. Pas op dat ze niet aanbranden. Laat de pijnboompitten even afkoelen en strooi ze dan over de rosbief.

Verdeel wat rucola over de wrap.

Rol de wrap strak op, snij door midden en eet smakelijk!

Related posts:

Toast Gerookte Zalm
Tosti met Peer en Gorgonzola
Lunchtip: Boterham Geitenkaas Deluxe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *