Eisalade

Als je eenmaal zelfgemaakte eisalade hebt geproefd dan koop je nooit meer kant en klare eisalade. Het is ook nog eens erg makkelijk om te maken en je kunt er eindeloos mee variëren.

Mijn eisalade recept is ontstaan door gewoon veel te proeven. Door het eindeloos te maken is er deze variant uit gekomen en hij valt altijd goed in de smaak op een feestje. Hoe groot de bak ook is die ik maak, hij gaat altijd op!

De foto hierboven is niet mijn beste foto en doet niet echt recht aan deze heerlijke eisalade maar ik wilde hem jullie toch niet onthouden. Er ging iets mis met de instelling van mijn camera waardoor de foto wat donker is, maar geloof me: Deze eisalade is heerlijk!

Ingrediënten voor een flinke bak

4 eieren

2 eetlepels mayonaise

1 theelepel curry

1 theelepel grove mosterd

1 eetlepel kerriepoeder

Bereiding

Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren helemaal afkoelen.

Snij de eieren in stukken. Ik hou van grove stukken in mijn salade maar je kunt de eieren ook fijn snijden.

Meng de eieren met de overige ingrediënten.

Breng eventueel op smaak met wat peper en zout.

Lekker op een toastje of op brood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *