Ontbijtsmoothie

In het weekend vind ik het heerlijk om de dag te beginnen met een sapje of een smoothie. Het fijne aan een smoothie is dat je alle soorten fruit kunt gebruiken die je lekker vind. Je kunt ook groenten gebruiken in je smoothie!

Als ik de dag wil beginnen met een smoothie voeg ik vaak havermout toe. Dan vult de smoothie extra goed en heb ik tot de lunch geen trek meer. Voor deze smoothie gebruikte ik aardbeien, banaan en sinaasappelsap, mijn favoriete combinatie.

Ingrediënten voor 1 grote ontbijt smoothie

½ Bakje aardbeien, ik gebruikte verse aardbeien maar je kunt ook diepvries aardbeien gebruiken

½ Banaan

3 eetlepels havermout

1 glas vers geperst sinaasappelsap, ik gebruikte hiervoor 2 perssinaasappels

Bereiding

Haal de kroontjes van de aardbeien en doe vervolgens alle ingrediënten in de blender.

Pulseer alle ingrediënten tot je een gladde smoothie hebt. Binnen 2 minuten staat je lekker ontbijt smoothie op tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *