Pasta Boursin Cuisine

Soms zijn er van die gerechten die al een tijd in mijn hoofd zitten om te maken maar er steeds niet van komen. Dat was bij deze pasta schotel het geval. Ton is niet gek op pasta met roomsaus dus besloot ik deze pasta te maken toen Ton niet thuis at.

Dat er wel eens dingen mis gaan tijdens het maken van gerechten zien jullie natuurlijk nooit op mijn site. Maar geloof me, er gaat van alles mis. Zo ook bij deze pasta. Ik had het hele recept uitgedacht en alle ingrediënten in huis. Alles klaargemaakt, het bord netjes opgemaakt en op de foto gezet. Pas toen ik aan het eten was bedacht ik me dat er iets miste. En niet zomaar iets, het ingredient waar de hele pasta omheen bedacht was. Ik vergat de gamba’s. Die heb ik later voor mezelf wel toegevoegd maar mijn bord was niet foto waardig meer. Eigenlijk wilde ik dit recept niet met jullie delen maar zonder de gamba’s smaakte de pasta ook erg goed. Dus de gamba’s kun je erbij denken als je wil.

Ingrediënten voor 2 personen

150 gram tagliatelle

1 doosje champignons

1 grote rode ui

1 prei

1 bakje Boursin Cuisine, ik gebruikte de variant Fijne kruiden maar je kunt ook een andere variant nemen.

Evt. wat bladpeterselie voor de garnering

Lekker met gamba’s of uitgebakken spekjes.

Bereiding

Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar.

Snijd de ui en prei in halve ringen en snijd de champignons in plakjes.

Verwarm wat olie of boter in een koekenpan of wok en bak hierin de ui glazig. Voeg daarna de champignons en prei toe en bak deze even mee.

Als de champignons geslonken zijn dan voeg je de Boursin Cuisine toe. Laat dit, al roerend, op een laag vuur mee verwarmen.

Giet de pasta af en voeg deze bij het Boursin mengsel. Roer goed door zodat alle pasta is voorzien van een laagje saus.

Serveer de pasta met wat fijngesneden bladpeterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *