Er circuleert al een tijdje een leuke TAG op internet: de 10 Food Confessions TAG. Deze TAG is bedacht door Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Hierin gaat ze met de billen bloot als het om eten gaat. Het leek mij leuk om dit ook te doen en dit met jullie te delen!

Daar gaan we dan:

1. Vroeger lustte ik geen pannenkoeken. Ik vond er echt niks aan. Ik weet nog dat mijn zusje haar kinderfeestje vierde bij een pannenkoekenhuis en ik frietjes kreeg omdat ik echt geen pannenkoeken wilde eten. De andere kinderen wilden dit natuurlijk ook waardoor mijn zusje de enige was met een pannenkoek voor haar neus. Inmiddels vind ik pannenkoeken heerlijk! Vooral met appel.

2. Als ik zuurkoolstamp eet dan meng ik dit altijd met curry. Zonder curry is echt een stuk minder lekker. Dit heb ik van huis uit mee gekregen, wij eten het allemaal zo.

263Bron

3. 1 van mijn guilty pleasures is zeker McDonald’s. Ik vind een Big Mac echt heerlijk! Maar als ik McDonald’s eet dan laat ik wel altijd het laatste stukje van mijn broodje liggen.

mcdonalds-Big-MacBron

4. Als ik groentesoep eet dan eet ik eerst altijd de bouillon op en eet daarna de groenten en vlees op met mayonaise en curry.

5. Ik eet nooit boter op mijn brood, behalve bij hagelslag. En dit is alleen maar uit praktisch oogpunt, zodat de hagelslag niet van je boterham valt.

6. Ik ben gek op augurken. Nee, ik ben niet zwanger! Ik eet ze ook graag op een boterham met kaas.

augurkenBron

7. Wat ik eet als ontbijt gaat altijd in fases. Dan eet ik een hele tijd iedere ochtend een bak yoghurt met banaan en als ik dat tegen gegeten ben dan schakel ik over op iets anders. Momenteel zit ik een beetje tussen fases in maar ik denk dat mijn nieuwe fase beschuitjes gaat worden.

8. Als ik friet eet van de friettent dan wil ik het liefst de saus ernaast en niet erover. Zo kun je zelf doseren en zit niet alle saus op de bovenste helft!

9. Sinds ze in de AH bij mij in de buurt live sushi staan te maken moet ik me iedere keer inhouden om niet een hele voorraad sushi mee te nemen. De sushi ziet er zo lekker uit en is zo vers, heerlijk!

10. Het allerlekkerste drankje vind ik toch echt Coca Cola uit een blikje. Een glazen flesje is ook lekker maar er gaat niks boven een ijskoud blikje ‘echte’ cola.

blikjecolaBron

Wat zijn jullie rare gewoontes op eet gebied?

1 comment on “TAG: 10 Food Confessions”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *