Tosti Tonijn

Een tosti met vis had ik nog niet eerder gegeten. Een collega van Ton tipte hem dat deze tosti heerlijk is en dat ik hem maar eens moest proberen. Hij had niets teveel gezegd, deze tosti smaakt echt geweldig.

Ton houdt niet van tonijn dus maakte ik deze tosti toen ik een keer alleen moest eten. Op deze tonijntosti zitten behoorlijk veel ingrediënten en is erg dik. De smaken passen erg goed bij elkaar. Als je van tonijn houdt is dit echt een aanrader. Tip: omdat er zoveel ingrediënten op de tosti zitten kun je het beste je tosti ijzer niet helemaal dicht doen. Je hebt anders kans dat de ingrediënten er aan de zijkant uitkomen.

Leuk om tips te krijgen over lekkere tosti’s of andere gerechten. Heb jij dus ook een lekker tosti recept dan probeer ik die graag uit! Stuur me dan een mailtje of berichtje via facebook en dan ga ik er mee aan de slag.

Ingrediënten voor 2 tosti’s

2 witte casinoboterhammen

1 blikje tonijn op water

2 plakjes kaas

1 tomaat

1 rode ui

1 eetlepel sambal

Bereiding

Verwarm je tosti ijzer voor.

Snijd de tomaat en ui in dunne plakjes en giet de tonijn af.

Beleg je tosti in deze volgorde: Boterham, ½ plakje kaas, likje sambal, plakjes tomaat, tonijn, plakjes ui, beetje zout, ½ plakje kaas en daarop een boterham.

Leg deze tosti voorzichtig in je tosti ijzer en druk niet te hard aan. De tosti is klaar als het brood bruine grillstreepjes heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *