Dadels Geitenkaas

Eigenlijk mag ik dit geen recept noemen. Het is meer een tip. Het maken van deze Dadels met Geitenkaas is namelijk zo makkelijk! Met een paar handelingen zet je een heerlijk hapje op tafel.

Het idee voor deze dadels had ik al vaak gezien op Pinterest en Instagram en mijn interesse was meteen gewekt. Ik ben gek op dadels, geitenkaas en walnoten dus een combinatie leek me hemels. En dat was ook zo. Ik maakte ze voor mijn verjaardag en ze vielen goed in de smaak. Het is ook nog eens een erg verantwoord hapje. Ideaal als je gasten hebt die op de lijn proberen te letten. Dat is eigenlijk natuurlijk voor iedereen wel goed!

Ingrediënten voor 14 dadels

14 verse dadels

100 gram zachte geitenkaas

Walnoten

Bereiding

Snijd de dadels in de lengte open en verwijder de pit. Mocht je dit teveel werk vinden verkopen ze in veel supermarkten ook pitloze dadels.

Smeer met een mesje wat van de geitenkaas tussen de dadels. Doe dit royaal.

Beleg de dadels met een stuk walnoot.

Je kunt de dadels ook warm serveren. Zet de dadels dan 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180˚C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *