Tomaten-Geitenkaasspread

Met weinig moeite een groot resultaat, daar hou ik van! Eigenlijk mag ik dit niet eens een recept noemen want het zijn maar twee ingrediënten die je met elkaar mengt maar ik wilde het jullie toch niet onthouden. Deze Tomaten-Geitenkaas Spread is heerlijk op een toastje!

Een tijdje geleden ging ik eten bij ’t Elfde Gebod in Tilburg en daar kreeg ik een amuse met een spread van zongedroogde tomaat en geitenkaas. Ik vond het heerlijk dus zette het op mijn to-do lijstje voor de site. Ik zette deze spread 2e kerstdag op tafel en hij smaakte bijna net zo als tijdens het etentje. Ideaal als je een feestje hebt en weinig tijd hebt om hapjes te maken. Toastje of stokbroodje erbij en klaar is kees!

Ingrediënten

100 gram zachte geitenkaas

5 zongedroogde tomaatjes

Bereiding

Snijd de tomaatjes fijn.

Meng de tomaatjes met de geitenkaas en breng op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *