Broodje Garnalen

Broodjes zo rijk belegd als deze eet ik eigenlijk alleen buiten de deur. Zonde want het is heerlijk en je hebt het zo gemaakt. Misschien niet geschikt voor in de broodtrommel mee naar het werk maar met deze Ciabatta met Garnalen en Citroen-Dille Mayonaise verwen je jezelf gewoon in het weekend!

Hoewel ik garnalen heerlijk vind heb ik ze niet vaak in huis. Voor een etentje dat ik zou geven bij mij thuis wilde ik Vislasagne gaan maken waar ik deze garnalen bij ging gebruiken. Helaas ging het etentje niet door maar had ik de boodschappen al gedaan. Ton werd niet wild van het idee van een vislasagne dus dat idee bewaar ik maar voor het volgende etentje. De garnalen kregen dus een nieuwe bestemming en wel op dit heerlijke broodje. Met een paar ingrediënten zet je een heerlijk broodje op tafel.

Ingrediënten voor 2 broodjes

2 ciabatta broodjes

100 gram roze garnalen

40 gram veldsla

4 plakjes komkommer

1 eetlepel mayonaise

2 takjes dille

Sap van een halve citroen

Bereiding

Snijd de dille fijn en meng deze met de mayonaise en citroensap.

Snijd de broodjes helemaal door midden en beleg met de veldsla. Verdeel hier de garnalen en komkommer over.

Verdeel wat van de citroen-dille mayonaise over het broodje en je bent klaar om te genieten van je broodje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *