Ciabatta gegrilde kip

Het broodje van vandaag is er een voor in het weekend. Je bent wat meer tijd kwijt maar dan heb je ook wat. Deze Ciabatta met Gegrilde Kip is echt een aanrader!

Het grillen van de kip neemt wat meer tijd in beslag dan een boterham besmeren met pindakaas maar het resultaat mag er wezen. En het is ook nog eens gezond. Heb je geen grillpan dan kun je de kip ook bakken in een koekenpan maar gebruik dan niet teveel olie of boter. Ik belegde mijn broodje met wat sla en cherrytomaat maar je kunt nog veel meer groenten toevoegen. Neem wat je lekker vindt.

Ingrediënten voor 2 broodjes

2 ciabatta’s

1 kipfilet

30 gram rucola

4 cherrytomaten

1 eetlepel mayonaise

1 theelepel grove mosterd

Bereiding

Besmeer de grillpan met wat olijfolie en zorg dat de pan goed heet is. Bestrooi de kip met wat peper en zout en bak deze gaar. Laat de kip even rusten in wat aluminiumfolie.

Meng de mayonaise met de mosterd en roer goed door.

Halveer de broodjes en beleg met de sla. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en leg deze op de broodjes. Besmeer met de mosterdmayonaise. Snijd de cherrytomaten in plakjes en beleg de kipfilet hiermee. Eet smakelijk!

2 comments on “Lunchtip: Ciabatta Gegrilde Kip”

  1. Hallo Eefje ik volg je regelmatig, en ik vind je recepten helemaal geweldig! Ze zien er ook allemaal heel mooi uit.Ga nog lang door zo,en ik blijf van je genieten. Gr.Jacqueline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *