SAMSUNG CSC

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het is 14 februari dus Valentijnsdag. Nu denk je misschien dat dit een Valentijns recept is maar dat is niet zo. Deze Rolo Pretzel Bites zijn niet speciaal voor Valentijn maar je kunt ze natuurlijk wel maken voor iemand die je lief hebt. Maar eigenlijk zijn ze te lekker om te delen!

Valentijnsdag, ik heb er niets mee. Ik ben van mening dat je iedere dag kunt zeggen dat je elkaar lief vind en ook een cadeautje kun je iedere dag geven. Daar heb ik geen speciale dag voor nodig. Maar wil je je grote liefde wel verrassen met iets lekkers dan kun je met dit recept aan de slag. Wat mij betreft is dit het beste van drie werelden: zoute krakelingen, met zoete Rolo en een pecannoot. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. En ze zijn in 5 minuten klaar. Dus wil je nog snel iets lekkers maken voor iemand dan kun je hier mee aan de slag. De kans bestaat wel dat als je er een geproefd hebt dat je ze allemaal voor jezelf wil houden. Want bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet!

Ingrediënten voor 20 Rolo Pretzel Bites

2 rollen Rolo, 20 stuks

20 Pretzels, zoute krakelingen

20 Pecannoten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180˚C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Verspreid de Pretzels over de bakplaat en zorg dat ze niet tegen elkaar aan liggen. Leg op elke Pretzel een Rolo. Zet dit 3 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal de bakplaat uit de oven en duw voorzichtig een pecannoot in elke Rolo. Duw niet te hard want dan klapt de Rolo kapot en loopt de caramel eruit. Laat even afkoelen zodat de chocolade wat harder kan worden. Zet eventueel even in de koelkast.

SAMSUNG CSC

Ps: Dit is geen reclame voor Rolo. Ze horen toevallig bij dit recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *