SAMSUNG CSC

Het is feest! Eefje’s Keuken bestaat vandaag precies 1 jaar! En wie jarig is trakteert!

Exact een jaar geleden besloot ik een eigen foodblog te beginnen. Omdat ik het leuk vind om te koken en bakken maar ook omdat ik het leuk vind om te hobbyen op de computer. Ik volgde al een aantal jaar verschillende foodblogs als ohmyfoodness, culy en uitpaulineskeuken maar ook beautyblogs als misslipgloss en livelifegorgeous. Misschien dacht ik dat wat zij kunnen ik ook wel zou kunnen en besloot ik er gewoon maar aan te beginnen. Hoewel mijn blog nog in zijn kinderschoenen staat ben ik heel trots op hoe het er nu uit ziet. De reden dat het leuk blijft is vooral het bedenken van nieuwe recepten en de leuke reacties van bezoekers van mijn site!

Zoals ik hierboven al zei: Wie jarig is trakteert! Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie! Ik geef twee kookboeken weg waarvan er een erg speciaal is. Er is er namelijk maar één van gemaakt. Een echte limited edition dus! Speciaal voor een van mijn bezoekers heb ik een kookboekje gemaakt met leuke en lekkere recepten uit het eerste jaar Eefje’s Keuken. Er is maar 1 boekje, zelfs ik heb er geen. Het tweede boekje is een kookboek dat echt bij Eefje’s Keuken past. Tosti’s en andere gegrilde broodjes van Laura Washburn. Na het succes van Tosti Zondag leek een boek vol met lekkere tosti inspiratie mij wel toepasselijk!

SAMSUNG CSC

 

Nu vraag je je misschien af wat je voor deze prijs moet doen? Ik maak het jullie niet te moeilijk:

  • Like Eefje’s Keuken op Facebook
  • Deel de winactie op Facebook, deel je bericht openbaar zodat ik kan zien dat je mee doet!

Je kunt meedoen aan de actie t/m zondag 06-04. Maandag 07-04 zal ik de winnaar via Facebook bekend maken!

Het komende jaar kun je weer veel nieuwe, toegankelijke en vooral heerlijke recepten verwachten op mijn blog. Heb je tips of wil je een bepaald gerecht graag terugzien op Eefje’s Keuken laat het me dan vooral weten!

 

X Eefje

1 comment on “Hoera! 1 jaar Eefje’s Keuken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *