SAMSUNG CSC

Eigenlijk is dit geen typisch paasgerecht maar toch deel ik hem met jullie deze week. Dit Knoflookbroodje is heerlijk bij een uitgebreide lunch, bij de soep of bij de borrel. En dat zijn dingen die voor mij wel bij het paasweekend horen.

We kennen natuurlijk allemaal die voorverpakte knoflookbroodjes uit de supermarkt. Als ik eerlijk ben vind ik die heerlijk. Zelf dit broodje maken is een fluitje van een cent en je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig. Ideaal als je niet teveel tijd in de keuken wil spenderen maar toch iets lekkers op tafel wil zetten.

Ingrediënten

1 afbakstokbrood

Kruidenboter, hoeveelheid afhankelijk van de grootte van je stokbrood. Ik gebruikte ongeveer 75 gram

Bereiding

Verwarm je oven voor op 220˚C.

Snijd het voor ⅔ in zodat je plakjes krijgt. Snijd niet te ver want het moet wel een geheel blijven.

Smeer voorzichtig kruidenboter in de inkepingen in het brood. Neem een royale hoeveelheid boter.

Bak het stokbrood 8 a 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Related posts:

Bretzels
Kerstrecept: Kerststol
Kerstrecept: Worstenbroodje

1 comment on “Pasen: Knoflookbrood”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *