SAMSUNG CSC

De beste gerechtjes ontstaan vaak bij toeval. Zo ging het met deze Ei Wrap ook. Op zoek naar een lekker lunchgerechtje toverde ik deze Ei Wrap op tafel. Met een vulling van geitenkaas, spinazie en zongedroogde tomaatjes behoort deze wrap inmiddels bij een van mijn favorieten.

Eigenlijk is deze wrap niets meer dan een omelet gevuld met verschillende ingrediënten en dan dubbel gevouwen. Klinkt simpel en dat is het ook. Maar man, man wat een smaak. Nou ben ik van mening dat geitenkaas heel veel gerechten lekker kan maken. Je kunt natuurlijk ook voor een andere vulling kiezen. Het is maar net wat je lekker vind. Ik voor het bij elkaar houden van de wraps keukentouw gebruikt. Mocht je dat niet hebben kun je ook prikkertjes gebruiken of de opening naar beneden leggen op het bord.

Ingrediënten voor 1 Ei Wrap

2 eieren

50 gram zachte geitenkaas

Handje babyspinazie

6 zongedroogde tomaatjes

Bereiding

Verhit wat boter of olie in een koekenpan. Klop ondertussen de eieren los. Giet de eieren in de pan en bak de omelet in ongeveer 6 minuten gaar. Halverwege draai je de omelet om. Breng op smaak met peper en zout.

Laat de omelet volledig afkoelen.

Verkruimel de geitenkaas in het midden van de omelet en beleg met de spinazie en zongedroogde tomaatjes. Vouw de zijkanten naar binnen en maak vast met keukentouw.

SAMSUNG CSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *