SAMSUNG CSC

De vorm klopt niet met het origineel maar de smaak van deze Bounty’s is (bijna) identiek aan die uit de winkel. En je hebt maar 3 ingrediënten nodig om deze candybars te maken!

Nog een ding dat anders is dan het origineel is dat ik pure chocolade heb gebruikt. Om de Bounty’s uit de winkel zit melkchocolade. Ik ben gek op pure chocolade, vandaar deze keuze. Je kunt natuurlijk ook gewoon melkchocolade gebruiken. En wil je ze echt op Bounty’s laten lijken dan maak je ze langwerpig in plaats van rond.

Ingrediënten voor 10 Bounty’s

100 gram geraspte kokos

100 gram gecondenseerde melk

100 gram pure chocolade

Bereiding

Meng de kokos met de gecondenseerde melk en kneed er een bal van. Maak hiervan 10 gelijke balletjes. Druk het deeg goed bij elkaar zodat de balletjes niet uit elkaar vallen. Leg de balletjes op een bord en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

Smelt de chocolade au-bain marie. Leg een vel bakpapier op een bord.

Wentel de kokosballetjes door de chocolade zodat ze rondom voorzien zijn van een laagje chocolade. Haal de balletjes met een vork uit de chocolade en laat de overtollige chocolade eraf lopen. Leg de balletjes op het bord en zet minimaal 1 uur in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *