SAMSUNG CSC

Eigenlijk snap ik de hype rondom de bagel niet. Begrijp me niet verkeerd: deze Bagel met Gerookte Zalm is heerlijk. Maar stiekem denk ik dat deze combinatie op elk broodje heerlijk is!

Toen ik laatst boodschappen deed zag ik bagels in het schap liggen. Ik besloot ze mee te nemen. Belegd met gerookte zalm en roomkaas is het een echte klassieker en laat ik nu net gek zijn op deze combinatie. Ik maakte er zelf een honing/mosterd/dille dressing bij. Die overigens ook heerlijk is bij een blokje kaas. Deze bagel is een echt verwenbroodje!

Ingrediënten voor 2 bagels

2 bagels

100 gram gerookte zalm (ik houd van dik belegd)

2 eetlepels roomkaas

Voor de dressing (je houdt wat over)

2 eetlepels honing

1 eetlepel olijfolie

1 eetlepel grove mosterd

4 takjes verse dille

Bereiding

Als je net als ik afbak bagels heb gekocht bak deze dan af volgens de aanwijzing op de verpakking.

Snijd de dille fijn en meng dit met de honing, olijfolie en mosterd. Roer dit goed door.

Besmeer de bagels met de roomkaas en beleg met de zalm. Besprenkel met de dressing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *