SAMSUNG CSC

Vandaag heb ik een update voor jullie over mijn blog en natuurlijk deel ik ook nog een recept met jullie!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het wat stil op Eefje’s Keuken de laatste tijd. Na 3,5 week in Frankrijk geweest te zijn had ik wat moeite om weer in het ritme te komen met het bloggen. Het kostte me flink wat moeite om weer aan de slag te gaan met werk en bloggen en hier een goede balans in te vinden. Aan inspiratie ontbreekt het me niet, gelukkig! Nu ik weer helemaal gesetteld ben heb ik besloten om van 4 naar 3 uploaddagen te gaan. Ik merk dat 4 recepten in de week op het moment niet haalbaar is dus om mezelf wat lucht te geven gaat er 1 upload dag af. En nu ik toch bezig ben met het omgooien van mijn schema heb ik besloten om voor de volgende dagen te kiezen: dinsdag, donderdag en zaterdag. Zo zijn de dagen wat meer verspreid over de week.

Omdat het vandaag donderdag is wil ik toch nog een snel receptje met jullie delen. Heb je het recept van de Gekarameliseerde Rode uien al gezien? Niet? Ga dan snel even kijken want dat is echt goddelijk! Het recept vind je hier. Ik maakte hier een lekker broodje mee voor de lunch. Het zoete van ui combineert heerlijk bij de rosbief. Echt een verwenbroodje.

Ingrediënten voor 1 broodje

1 broodje naar keuze, ik koos er een met pompoenpitten

2 plakken rosbief

1 flinke eetlepel gekarameliseerde rode ui

Handje bladsla

Bereiding

Snijd het broodje open en beleg met de bladsla. Verdeel hierover de rosbief.

Schep de ui op het broodje en je bent klaar om te genieten van een heerlijke lunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *