Kinder Bueno Fudge

Kinder Bueno Fudge, dat spreekt voor zich toch? Zachte witte chocolade fudge met stukken Kinder Bueno. Dit moet je maken!

Man, man, wat is dit lekker. Er staan nog steeds een aantal stukken van deze heerlijke fudge in de koelkast en ik moet me bedwingen niet de hele schaal leeg te eten. Ik ben namelijk gek op Kinder Bueno! Ik maakte al eens een Kinder Bueno Cheesecake. Dat recept kun je hier vinden. Het idee voor deze fudge zag ik op facebook voorbij komen. Misschien ken je ze wel, die korte filmpjes van Tasty waarin je in 1,5 minuut een recept voorbij ziet komen in je tijdlijn. Meestal recepten met veel gesmolten kaas, vlees of chocolade. Ik zag een tijd geleden een filmpje met Kinder Bueno Fudge en sloeg het op. Dat recept heb ik iets aangepast en vandaag deel ik mijn versie met jullie.

Ingrediënten voor +/- 25 stukken fudge

300 gram witte chocolade

300 gram gecondenseerde melk

100 gram poedersuiker

45 gram boter

3 Kinder Buenos (6 reepjes)

Bereiding

Bekleed een brownieblik met bakpapier. Als je die niet hebt kun je ook een kleine ovenschaal gebruiken.

Smelt de chocolade au-bain-marie. Smelt de boter in een ander pannetje en roer door de gesmolten chocolade. Zet dit even apart.

Doe de gecondenseerde melk in een grote kom en spatel hier de chocolade doorheen. Spatel hier vervolgens de poedersuiker doorheen. Zorg dat er een glad mengsel ontstaat.

Breek de Kinder Buenos in stukjes en spatel door het chocolade mengsel. Schep de fudge in het brownieblik en zet minimaal 2 uur in de koelkast totdat de fudge is opgesteven. Snijd de fudge in blokjes.

1 comment on “Kinder Bueno Fudge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *