bojangles

Laat ik beginnen met een bekentenis: dit verslag is alles behalve onbevooroordeeld. Bojangles is de horecagelegenheid van mijn vriendinnen Kristel en Wieteke. In het verslag van vandaag vertel ik alles over de conceptverandering die Bojangles heeft ondergaan en het aandeel dat ik daar in heb gehad. Want ik kan vol trots zeggen dat Eefje’s Keuken heeft meegedacht over de nieuwe kaart!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik wilde meedenken over een lekker recept voor een hamburger voor de nieuwe kaart van Bojangles. Voorheen serveerde Bojangles alleen hapjes en nu werden daar ook een hamburger, hotdog en spareribs aan toegevoegd. In samenwerking met verschillende Goirlese ondernemers werd gewerkt aan een nieuwe kaart. Ik was natuurlijk meteen enthousiast en ging aan de slag met het bedenken van de burger. Het ging om de samenstelling van het gehakt, dus de smaak van de hamburger. Ook bedacht ik twee sausjes: de Bojangles saus en een BBQ saus. Na uitvoerig thuis getest te hebben kwam er een winnende hamburger uit de bus en gaf ik het recept door. Afgelopen week was het zover en werden de eerste hamburgers gebakken bij Bojangles. Omdat ik natuurlijk heel nieuwsgierig was en graag ‘mijn’ burger wilde proeven gingen Carlijn en ik naar Bojangles om hem te proeven! En ik kan je vast zeggen: Hij is heerlijk!

De Bojangles Burger is er in verschillende maten en wij gingen beide voor de classic. Een burger van 180 gram. Op de burger zit standaard tomaat, sla en een saus naar keuze. Verder kun je er nog verschillende toppings bij kiezen zoals cheddar kaas, bacon, gebakken uitjes of augurk. Ook kun je kiezen uit verschillende sausjes zoals Truffel mayonaise, BBQ saus (!), Bojangles saus (!), knoflooksaus, chilisaus, mayonaise en curry. Keuze genoeg dus. Bij je burger krijg je ook nog frietjes en salade.

Bojangles Burger.png

We gingen voor de classic burger met cheddar en Bojangles Saus. Zoals ik net al zei was hij echt heerlijk. Ik ben natuurlijk niet heel objectief maar ook Carlijn vond hem heerlijk. De saus krijg je er apart bij zodat je zelf kunt doseren. Dat vind ik ideaal. Op de kaart staan ook een hotdog en spareribs en die ga ik zeker binnenkort een keer proberen. En vergeet niet te kijken naar de lekkere toetjes. De cheesecake en brownie zijn ook heerlijk!

Misschien lijkt dit artikel verdacht veel op reclame. Misschien is dat ook wel een beetje zo want ik wil dat iedereen de Bojangles Burger gaat proeven. Ik ben namelijk heel trots dat ik een klein aandeel heb gehad in dit mooie concept!

Bojangles Goirle, Tilburgseweg 103 Goirle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *