bye-bye-status.jpg

Op de laatste dag van het jaar blik ik terug op het afgelopen jaar. Wat waren bijvoorbeeld de best bekeken recepten op Eefje’s Keuken en wat zijn mijn eigen favorieten?

2016 is het jaar waarin ik mijn 1e blogverjaardag vierde. Inmiddels ben ik bijna twee jaar bezig en beleef er nog steeds veel plezier aan. Bezoekersaantallen stijgen en ik probeer steeds betere recepten voor jullie te maken. Zo deed ik dit jaar een cursus foodfotografie en styling waarin ik heb geleerd om beter foto’s te maken. En dat lukt steeds beter al zeg ik het zelf.

Dit jaar heb ik weer veel heerlijke recepten met jullie gedeeld. Hieronder de top 5 best bekeken recepten van 2016:

Met stip op 1: Maple Pecanbroodje

Maple Pecan.jpg

Dit recept is iedere maand het best bekeken recept. Verschrikkelijke foto als je het mij vraagt maar het resultaat is heerlijk. Stiekem denk ik dat deze in 2017 weer bovenaan het lijstje gaat staan.

2. Perenflappen

Perenflap.jpg

Net iets minder vaak bekeken dan de nr.1 maar sinds ik dit recept met jullie deelde precies een jaar geleden staat deze steevast in het favorieten rijtje iedere maand.

3. Kersenflappen met slagroom

Kersenflap.jpg

Weer een zoet recept! Zo te zien zijn jullie lezers echt zoetekauwen.

4. Gehaktbrood van Jeroen Meus

Gehaktbrood Jeroen Meus.jpg

Toch nog een hartig recept in de top 5. Weer niet de beste foto maar ik kan jullie vertellen dat dit gehaktbrood echt heerlijk is. Heb je het nog niet gemaakt? Doen hoor… het is echt de moeite waard!

5. Appel-Bastogne Toetje

Appel-Bastogne toetje.jpg

Ik sluit de top 5 af met een lekker nagerecht. Het maken van dit heerlijke toetje is heel eenvoudig en is een goede afsluiter van een etentje.

 

Persoonlijke hoogtepunten 2016:

Zelf kan ik heel veel dingen opnoemen als ik denk aan hoogtepunten van 2016. De fotografie cursus was geweldig. Het verzinnen van nieuwe recepten en uitbreiden van mijn keukenspullen en accessoires (sorry voor de volle kastjes Ton!). Het kiezen van mijn favoriete recepten van het afgelopen jaar lijkt haast onmogelijk. Overal zit wel een leuk verhaal bij. Maar als ik toch moet kiezen is Tosti Zondag een van mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ik kies geen specifieke tosti omdat ik ze allemaal heerlijk vond. Ik heb zoveel leuke reacties gekregen op deze rubriek. Misschien moet daar een vervolg op komen? Er zijn natuurlijk nog honderden verschillende tosti’s te bedenken!

Afgelopen jaar was een top jaar voor Eefje’s Keuken! Voor 2017 heb ik al veel plannen waar ik jullie zeer binnenkort meer over ga vertellen. Hou dus de site en Facebook in de gaten zodat je hier niks van mist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *