Soepkeuken logo 2

Achter de schermen ben ik er al een tijd mee bezig maar nu gaat het dan echt gebeuren: Eefje’s Soepkeuken is een feit!

Als mensen aan mij vragen wat ik nu het liefste maak dan antwoord ik steevast soep. Ik ben gek op soep. Dat is ook wel te zien aan het aantal soeprecepten hier op mijn blog. Een collega bracht me op het idee om soep te gaan verkopen. Ze vertelde me dat ze soep heerlijk vindt maar het nooit zelf maakt en soep uit een blik niet lekker vindt. Ze zette me aan het denken en zo is Eefje’s Soepkeuken geboren.

Vanaf deze week kun je dus verse soepen bij mij bestellen. Iedere week kun je kiezen uit 3 heerlijke soepen. Hoe het precies werkt lees je hier. Maak je toch liever zelf soep dan staat Eefje’s Keuken natuurlijk boordevol lekkere recepten!

Like Eefje’s Soepkeuken op Facebook en blijf op de hoogte van de soep van de week!

1 comment on “Nieuw: Eefje’s Soepkeuken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *