SAMSUNG CSC

Wij Nederlanders zijn gek op ‘onze’ boterham met kaas. Vandaag laat ik je zien hoe je hiermee kunt variëren en ik gebruik daarvoor geitenkaas.

Voor ik begin met dit heerlijke broodje moet ik nog wat toelichten. Het was de afgelopen tijd erg stil op Eefje’s Keuken. Dat had verschillende redenen maar vooral was ik even inspiratieloos. Ik was druk met het opzetten van Eefje’s Soepkeuken en daardoor minder met het bloggen bezig. Nu ik wat meer balans heb gevonden ben ik weer terug en heb ik weer volop zin en inspiratie om te bloggen. Je kunt dus weer veel recepten verwachten in de toekomst!

Nu naar deze heerlijke boterhammen. Het idee voor deze lunch kreeg ik al een tijdje geleden toen ik ging lunchen in de stad. Ik bestelde een soortgelijk broodje en dat smaakte zo goed dat ik het thuis nog eens namaakte. De foto’s stonden nog steeds op mijn camera maar nog ongebruikt. Vandaag deel ik het recept met jullie.

Ingrediënten

2 boterhammen naar keuze

100 gram champignons

2 plakken geitenkaas

2 eetlepels tomatentapenade

Bereiding

Borstel de champignons schoon en snijd in vieren. Verwarm wat olie of boter in een koekenpan en bak hierin de champignons. Bestrooi met peper en zout.

Rooster de boterhammen in een broodrooster. Mocht je die niet hebben zoals ik dan kun je je boterhammen roosteren onder de grill van je oven. Ongeveer 5 minuten.

Besmeer een kant van de boterhammen met de tomatentapenade en beleg deze met een plak geitenkaas.

Verdeel de champignons over de boterhammen.

 

 

 

Related posts:

Pasen: Omeletjes uit de oven
Tosti Hawaii uit de oven
Springrolls met Gegrilde Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *