SAM_0007

Eigenlijk mag dit niet echt een recept heten. Deze Honing Banaantjes zijn namelijk heel makkelijk om te maken. Heerlijk als ontbijtje of als tussendoortje.

Banaan is wat mij betreft een van de lekkerste fruitsoorten. Toch gebeurd het regelmatig dat er een paar bananen net iets te lang blijven liggen. Vaak bak ik daar dan een bananenbrood van maar je kunt er ook deze Honing Banaantjes van maken. Hoe rijper de banaan hoe lekkerder. En het maken is een fluitje van een cent. Banaan in plakjes, honing en kaneel erover en de oven in. Ik eet ze het liefst als ontbijt met wat Griekse yoghurt maar als tussendoortje lust ik ze ook graag.

Ingrediënten voor 1 portie

1 overrijpe banaan

2 eetlepels honing

1 theelepel kaneel

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Snijd de banaan in plakjes. Meng met de honing en kaneel. Zorg dat alle plakjes banaan voorzien zijn van een dun laagje honing en kaneel.

Leg de plakjes banaan op de bakplaat en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Halverwege de banaantjes even omdraaien.

Related posts:

Appeltaart Overnight Oats
Speculoos Granola
No-Bake Nutella Granola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *